Львів

вул. Єрошенка 28

Рокла. Гідравлічні візки. Історія появи

Рокла. Гідравлічні візки. Історія появи

Будь-який вид складської техніки спрямований на те, щоб зробити працю людей, які здійснюють складську діяльність в магазинах, супермаркетах, на складах, легшою і ефективнішою, для ефективнішого використання часу.

Історія появи візків

Перші візки гідравлічного типу з’явилися завдяки фінському виробникові Rocla. Візки Рокла стали абсолютною новинкою на ринку, відрізнялися високою міцністю і чудовими технічними характеристиками, але при цьому мали один істотний недолік – високу вартість. Саме за назвою даного бренду всі гідравлічні візки стали іменувати як «РОКЛА» або «РОХЛЯ».

У дев’яності роки конкуренція в цій сфері значно зросла, так як на ринку з’явилася продукція японської марки Mitsubishi, датської BV, шведської BT, італійської Pramac Lifter, французької MIC, німецької Jungheinrich, британської Boss і ряду чехословацьких виробників. В 1998 році фінансова криза кардинальним чином змінила положення справ в сегменті гідравлічних візків рокла. Ринок заполонили азіатські бренди, що випускають як власні розробки рокли гідравлічної, так і просто копіюють товари відомих марок.

В кінцевому результаті все, що виготовляється на ринку можна умовно розділити на три групи:

  • високоякісні, але дорогі візки, що виготовляються відомими європейськими брендами, на кшталт Rocla, Plaff Motion, BT;
  • візки середньої цінової категорії, за якістю зіставні з вищевказаними, від фірм Otto Kurtbach, Lema Engineering і т.д .;
  • недорогі варіанти, що випускаються переважно маловідомими азійськими компаніями.

Характеристики гідравлічних візків рокла

Гідравлічні візки ручного управління, також іменовані РОКЛА або РОХЛЯ, мають довжину від 80 до 200 сантиметрів і здатні забезпечити підйом і транспортування вантажів від півтора до п’яти тон. Для забезпечення максимально комфортного пересування по поверхнях будь-якого типу рокли можуть оснащуватися колесами різного типу.

Існує різновид гідравлічних візків, обладнанні інтегрованими вагами. Гранична вага вантажу, з яким вони можуть працювати, становить дві тони.

Для переміщення піддонів, мають низьку висоту просвіту, призначені низькопрофільні модифікації гідравлічних візків, обладнаних вилами завдовжки 115 сантиметрів. Відстань між вилами і підлогою може становити 3,5, 5,1 або 6,1 сантиметра. Гранична вантажопідйомність дорівнює двом тонам.

Найбільш сучасні – візки з електроприводом, здатні піднімати і транспортувати до трьох тон вантажу. У стандартному варіанті вони комплектуються вилами завдовжки 115 сантиметрів.

Купити гідравлічний візок рокла у Львові за низькими цінами

Консультанти ТОВ «Денор сервіс» допоможуть Вам вибрати і купити роклу, здатну впоратися з будь-якою поставленою задачею. Рокла за порівняно невисокою ціною стане вам незамінним помічником у виробництві чи на складі. Рекомендуем вам купити роклу і переконатися в її надійності і якості.

popup button

Залишіть ваш номер телефону, ми вам зателефонуємо